Bliv Konsulent

Sælg Smykker i din fritid!

Bliv en del af et landsdækkende koncept, med stor succes. Vi er i dag 32 konsulenter og søger nye kollegaer til opstart efterår 2017.
Vi afholder løbende informationsmøder rundt i landet.

Tilmeld dig informationsmøde på sales@blicherfuglsang.dk

Skriv hvor du ønsker at deltage, dit navn og postnummer.

Blicher Fuglsang er et smykke-designfirma med to designere; Gitte Fuglsang og Tom Blicher.

Blicher Fuglsang er ægte smykker i høj kvalitet og sælges via guldsmedebutikker, via Home Parties og på egen onlineshop.

Lyst til at sælge smykker?

Bliv Home Party sælger hos Blicher Fuglsang:

-  Du skal IKKE investere i en kollektion
-  Vi tager os af alt det praktiske så som lev
ering og betaling
-  Vi betaler markedsføringsmateriale
-  DU SKAL "BARE" SÆLGE!

2 af vores dygtige konsulenter, fortæller her lidt om, hvorfor de vælger at bruge deres fritid, på at sælge smykker!

Se Video her:

Interesseret?

Tilmeld dig næste informationsmøde.

Kolding, Tirsdag,  d. 12. september 19-21 Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding 

Tilmeld dig på sales@blicherfuglsang.dk eller på telefon 2247 2038.

Her fortæller vi om hvad det vil sige at være konsulent og du får mulighed for at præsentere dig selv.

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet.

 

bliv-konsulent-formular-billede

Bliv konsulent for Blicher Fuglsang

 

  Jeg ønsker at blive kontaktet

 

Hvem er vi?

Vi er et team på 32 selvstændige konsulenter, som tager ud på Home Parties i private hjem for at præsentere hele vores kollektion.
Vi tilbyder kvinder en unik smykkeoplevelse, hvor alt kan prøves i en afslappet og hyggelig atmosfære.

Målet er, at vores gæster tager fra et event med en følelse af at have fundet netop det smykke, der understreger deres personlighed - det er styling og oplevelse.

  

Kunne du tænke dig "din egen" smykkekollektion?

Som konsulent får du din egen smykkekollektion bestående af flere hundrede smykker samt en grundig introduktion til smykkefaget. Vi praler af at have "smykker til enhver kvinde" og sågar også lidt til børn og mænd! 

 

Er du vild med smykker og vil du tjene penge på det? 

Vi søger kvinder, der brænder for smykker, som elsker at omgås mennesker og som synes at det lyder som en skøn måde at tjene penge på.
Din alder er ikke vigtig, men det er din evne til at samle og begejstre nye mennesker! Det er naturligvis en fordel, hvis du i forvejen har arbejdet med Home Shopping.

En af vores dygtige konsulenter, udtaler følgende om hvorfor hun er med på holdet:

"Fordi jeg simpelthen ikke kan lade være", "Fordi jeg selv ville elske at være gæst til et Blicher Fuglsang arrangement!" og "Fordi jeg i lokalområdet er kendt for at være - hende, med alle de flotte smykker".

 

Tjen penge - også når du ikke arbejder!

Vores konsulenter får ikke bare provision af den omsætning de har på deres Home Parties. De får også provision når kunderne efterfølgende handler online. Og procentsatsen er den sammen som på Home Parties.


Du skal opbygge din egen forretning - men vi støtter dig!

Som konsulent forventer vi, at du er ude at holde Home Parties 4 gange per måned. I en opstart er udfordringen at få fyldt kalenderen. Dine aftaler kommer i hus via annoncering på Face Book, via vores hjemmeside, på messer rundt omkring i landet og ikke mindst, får man næsten altid en aftale med hjem, når man er ud at holde et Home Party. 

Du bruger naturligvis også dit eget netværk. Som månederne går, bliver dit nye "smykkenetværk" større og større og aftalerne kommer helt af sig selv.

Du bliver din egen chef og vælger selv, hvornår du lægger dine aftaler og deltager kun på messer i det omfang, du har behov for flere aftaler. Vi betaler visitkort, kataloger, udstillingsmateriale m.m. og ikke mindst omkostninger til stande på bolig- og livsstilsmesser.

 

Tilmeld dig et informationsmøde allerede i dag!

Vi stiller salgskollektioner, PR materiale mv. til rådighed for dig. Ud over en god ekstra indtjening på provisionsbasis kan vi garantere dig en masse sjove og skønne oplevelser sammen med såvel kunder som os i firmaet.

Tilmeld dig et af vores informationsmøder allerede i dag. Her fortæller vi en masse om det at være en del af vores team, om dine muligheder for at tjene pege samt informerer om de krav, vi stiller til dig som Blicher Fuglsang repræsentant. Samtidig glæder vi os til at høre en masse om hvem du er og hvordan du vil gribe din rolle som smykkekonsulent an.

Informationsmødet er første skridt mod at blive selvstændig med Blicher Fuglsang.

Tilmeld dig på 2247 2038  eller send en email email: sales@blicherfuglsang.dk - husk at skrive du hvor du ønsker at deltage.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Modtag nyheder, tips og trends før alle andre