Handelsbetingelser

Blicher Fuglsang A/S

CVR. nr. 31275237

Magnoliavej 12C, st.

5250 Odense SV

info@blicherfuglsang.dk

Telefon 7020 8122

Etableringsår 2008

 

Persondatapolitik - hvad gør vi med dine personlige oplysninger 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i 2 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i kundeservice hos Blicher Fuglsang A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.blicherfuglsang.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.blicherfuglsang.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Blicher Fuglsang A/S via e-mail info@blicherfuglsang.dk

Hvilke rettigheder har du?

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du rette henvendelse til info@blicherfuglsang.dk

Her kan du se, hvilke rettigheder, du har:

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig
  • Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig selv
  • I særlige tilfælde har du desuden ret til at få slettet oplysninger om dig selv
  • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring – også kaldet dataportabilitet

Læs mere om dine rettigheder

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Vær opmærksom på, at du som udgangspunkt ikke er forpligtet til at afgive personoplysningerne.

Du kan klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Modtag nyheder, tips og trends før alle andre



 

Følg os:            


Kundeservice 7020 8122- telefontid man-tors kl. 8.15-15.30 og fre kl. 8.15-14.00
Blicher Fuglsang A/S | Magnoliavej 12C, st. | 5250 Odense SV | Telefon +45 7020 8122 | info@blicherfuglsang.dk | CVR nr.: DK31275237