Handelsbetingelser

Blicher Fuglsang A/S

CVR. nr. 31275237

Magnoliavej 12C, st.

5250 Odense SV

info@blicherfuglsang.dk

Telefon 7020 8122

Etableringsår 2008

 

Persondatapolitik - hvad gør vi med dine personlige oplysninger 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos os og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og personalet i kundeservice hos Blicher Fuglsang A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.blicherfuglsang.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.blicherfuglsang.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Blicher Fuglsang A/S via e-mail info@blicherfuglsang.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice på 7020 8122 eller info@blicherfulsang.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Forbrugerstyrelse: www.fs.dk
Forbrugerinformation: www.fi.dk
Forbrugerrådet: www.fbr.dk

 

Modtag nyheder, tips og trends før alle andre