NULL

Ankelkæder

Giv et
Gavekort
til en du holder af

Ankelkæder

Materiale

Farve

Sten og perler

Pris

DKKDKK

Ankelkæde i sølv og ankelkæde i forgyldt sølv Ingen tvivl om at ankelkæder igen er blevet populære og denne sæson har vi haft svært ved at følge med. Kæden er en smuk detalje i dit sommer-outfit. Den er igen blevet populær og det er både i de fine enkle designs og i de lidt mere fyldige designs som figaro- og panserkæden. Ankelkæder i guld og sølv er for piger og kvinder i alle aldre og specielt når der skal flashes ben er den et ”musthave”. Ligesom med halskæder er det smukt at bruge flere kæder sammen. Flere kæder giver et smukt men også et afslappet outfit og er med til at sætte prikken over iét i din påklædning.Den enkle kæde med små kugler i sølv og forgyldt sølv er det mest populære valg. Kæden er super feminin og bruges den sammen med en af de mere kraftige kæder som figaro kæden tilfører den en feminin lethed.

Find den perfekte størrelse på din ankelkæde Brug et målebånd til at finde den ideelle størrelse på din kæde. Den skal ikke sidde for stramt, men heller ikke falde helt ned på foden. Vores ankelkæder er fleksible i størrelsen med enten led hele vejen rundt, så du selv bestemmer hvor låsen skal sidde eller med flere øskener på kæden så du har flere valgmuligheder. Vores længste ankelkæder er 29 cm hvilket passer de fleste. De fleste kæder er op til 27 cm lange. Se på længder og muligheder for fleksibel indstilling under produktinformation på hver af ankelkæderne.

Den perfekte gaveidé Den fornyede popularitet gør at en ankelkæde er et perfekt valg af gave. Du skal kun finde ud af om modtageren er mest til sølv eller forgyldt sølv. Vælg en enkel kæde eller en af de mere kraftige kæder eller sæt dem sammen i en fin kombination. Skulle din gave alligevel ikke være helt den rette, kan den naturligvis returneres. Vi tilbyder 90 dages fuld returret. Indpakning er naturligvis også gratis, du klikker af undervejs når du bestiller din gave og så leverer vi i en smuk indpakning med gavebånd og kort. Eneste krav hvis du ønsker at returnere eller ombytte er et ordrenummer, en fornuftig emballage så smykkerne stadig er flotte og at smykkerne er ubrugte.

Kvalitetsbelægninger på både sølv og forgyldt sølv Alle vores kvalitetssmykker får den bedste behandling da vi ønsker at vores kunder har glæde af dem længe. Alle sølvsmykkerne får til sidst i processen et lag rhodium som gør at smykkerne ikke løber an, men holder sig skinnende og flotte. Alle vores forgyldte smykker for en belægning med 18 karat guld. De smykker der slides mest som ringe og ankelkæder for et ekstra tykt lag.Når flere kæder bruges sammen, betyder det en del for det slid kæderne udsættes for da de ”ridser” hinanden. Det ser godt ud med flere kæder, men det betyder også at dine kæder slides hurtigere end hvis du kun havde én kæde på.En forgyldning er ikke massiv og vil over tid slides af, også selvom vi anvender en kvalitetsbelægning. Derfor skal forgyldte smykker over tid forgyldes igen hvis de skal blive ved med have en flot overflade. Rhodium slides også af på sølvsmykkerne, det betyder at de smykker du slider meget, får en lidt mere gul farve over tid. Derfor kan du også overveje at rhodinere dine smykker igen hvis de skal stå som nye.

Smykker fra Blicher Fuglsang er smykker med kant Vi er stolte af vores design og elsker at nogle af vores 15-20 år gamle designs stadig fungerer smukt med de nyere designs. Det har altid været vigtigt for os at bevare genkendeligheden og at nye designs passer ind i smykkernes historie.

Social Shopping – Få hele kollektionen hjem i stuen Vi tilbyder vores kunder at komme hjem med hele kollektionen. Du skal blot samle ca. 10 kvinder til en hyggelig smykkeaften. Vi medbringer ca. 350 styles og så kan du og dine veninder i ro og mag prøve jer igennem det hele. Det giver en mulighed for at få en masse smykker i hånden og for at prøve det i en hyggelig atmosfære. Det er gratis at holde en smykkeaften, der er selvfølgelig ingen købetvang og den der lægger hus til og inviterer, får en masse værtindegaver. Læs mere om det at holde en pigeaften mes smykker her: https://blicherfuglsang.dk/smykkeshop/smykkeaften/praktisk-omkring-en-smykke-aften.html

Bestil smykkerne hos din lokale guldsmed Et stort antal guldsmede forhandler vores kollektion. Se listen her: https://blicherfuglsang.dk/smykkeshop/butikker/forhandlere.html

Bestil online på vores webshop og få smykkerne fra dag til dag Vi lever af tilfredse kunder og gør alt vi kan for at sikre vores kunder en god oplevelse. Vi har alt på lager og sender samme dag. Vi leverer med GLS og 97% af alle pakker er fremme dagen efter at ordren er lagt. Vores kunder har givet os 5 stjerner på Trustpilot og vi arbejder altid på at blive endnu bedre.

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login