Kundeservice

Ofte stillede spørgsmål

Find din ringstørrelse med en GRATIS ringmåler.

Der er flere måder hvorpå du kan finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge i ringe, blandt andet med snor og målebånd. Den sikreste løsning er dog at finde din ringstørrelse med en ringmåler. Læs mere her: Ringe – størrelsesguide

Under vores “Størrelsesguide Halskæder” finder du en model vist med de forskellige kædelængder. For at gøre det nemt at vælge kæder og for at man kan bruge sine kæder på mange måder har vi lavet en fleksibel størrelse, dvs. at én kæde har flere øskener og derfor kan indstilles i flere længder. Standardkæden er vores fleksible kæde som er både 42, 45 og 50 cm. Den kædelængde kan enhver pige og kvinde bruge.

Hos og er gaveindpakning en GRATIS service. Du kan trygt handle dine gaver hos os og vi pakker dine smykkegaver lækkert ind.

Din bestilling behandles straks ved modtagelse. Derfor modtager du også altid dine smykker indenfor 1-2 hverdage. Vi sender alt med GLS.

Smykker skal både ses og rører og skulle smykket når du prøver det alligevel ikke falde i smag har du fuld returret i 90 dage. Og vi bytter ALTID med et smil.

Vi tager alle de gængse kort og du kan også vælge at betale med mobile pay.

Ring på 7020 8122 eller skriv på sales@blicherfuglsang.dk vi er som oftest meget hurtige til at svare på både mail og telefon. Vi glæder os til at høre fra dig.

Smykkerne i kollektionen er udviklet over de sidste 20 år. I dag designes alle smykker i et tæt samarbejde imellem mig (Malene) og mine to piger Malou og Savanna.

Såfremt dine smykker løber an og bliver mørke kan du give dem et hurtigt dyp i sølvrens – så har du igen flotte skinnende smykker. Dine smykker samler også snavs fra cremer osv. De fleste smykker, dog kun uden perler og andet ”limet”, kan forsigtigt renses med en lille børste og lidt sæbe. Så skinner sølv og specielt sten fint igen.

Oplever du fejl på et af vores smykker skal du ikke tøve med at kontakte os – ring 7020 8122 så finder vi sammen en løsning.

Øverst på vores side er et ikon “find forhandler” her finder du den guldsmed nærmest dig der forhandler vores smykker. Vi hjælper dig gerne med at undersøge om den pågældende guldsmed har lige det smykke du søger. Ring 7020 8122.

Størstedelen af vores smykker er lavet af sterling sølv og sterling sølv belagt med 18 karat guld. Vi har også en serie af smykker i 14 karat massiv guld (585) og en lille serie af stål og fashionsmykker. Vi har eget stempel BF, som er din garanti for den høje kvalitet og for at vores smykker naturligvis overholder alle standarder.


+45 70 20 81 22

Mail

sales@blicherfuglsang.dk

Telefontider

Man-tors: 8.30 - 15.30
Fre: 8.30 - 14.00

Adresse

Blicher Fuglsang A/S
Nordskovvej 2
4300 Holbæk
Danmark

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login