NULL

Bogstaver og Symboler

Giv et
Gavekort
til en du holder af

Bogstaver og Symboler

Materiale

Farve

Sten og perler

Pris

DKKDKK

Viser alle 23 resultater

Halskæde med Bogstav – ID tags fra Blicher Fuglsang Sammensæt din helt personlige halskæde med bogstaver fra Blicher Fuglsang. Du kan på stemplet netop det tal, stjernetegn eller bogstav som betyder noget for dig på dit halssmykke. Der er to størrelser af de runde halssmykker og et hjerteformet. Halssmykket er i en smuk, kraftig kvalitet med en rå sandblæst overflade som fin kontrast til den feminine kant og smykkets enkelhed.
En halskæde med bogstav i sølv er en halskæde for livet som vil glæde både børn, piger og voksne kvinder. Halskæderne er ideelle som gaveidé og de fås sølv med 4 forskellige overfladebehandlinger: rhodium som gør at sølvet holder sig flot og ikke løber an, forgyldt med 18 karat guld, forgyldt med rosaguld og oxideret sølv.
Til serien findes en masse sten og symboler som er fine sammen med bogstav-smykkerne. Fx små vedhæng med betydningsfulde sten i spændende farver, engle med zirkonia, buttede hjerter, englevinger mv. En kombination af et smykke med bogstav og et halssmykke med symbol gør at du kan sammensætte et meget personligt halssmykke.
Det er meget populært at have kæder i flere længder og den lille halskæde med bogstav som vi kalder medium er helt ideel sammen med flere andre halskæder. Fx en løs kæde uden halssmykke oppe i halsen, et smykke med bogstav i en ca. 42 cm længde og så en tredje kæde i længde 45-50 cm som kunne være et symbol, et smykke med stjernetegn, et af de små ssmykkeægeller det store halssmykke med bogstav. Kombinationerne er uendelige og der er mulighed for en helt unik sammensætning.
Mål din kædestørrelse Det er vigtigt at dine kæder sider lige der hvor du ønsker dem og det er en god ide at vælge kæder der kan fleksible længder så du kan bruge dem på mange måder. Vi har lavet en guide så du har lidt nemmere ved at vælge også hvis det er en gave du skal bruge. Se mere her: KÆDELÆNGDE
Et bogstav med betydning til dit halssmykke Det kan være forbogstavet på din store kærlighed, bogstavet på din veninde eller bedste ven, bogstavet på ét eller flere af dine børn, eller bare det bogstav som kun den der skal bære smykket ved hvad betyder.
Populære smykke gaver er smykker med betydning De mest populære smykker er personlige smykker med masser af historie og betydning. Derfor er bogstavsmykkerne også et af de mest brugte smykker som gave.
Gaver SKAL kunne byttes… Selvom der er stemplet i smykkerne, er der stadig muligt at bytte sin gave. Hos Blicher Fuglsang kan du altid bytte eller helt returnere dine smykker i 90 dage. Det eneste det kræver er et ordrenummer og at smykkerne naturligvis ikke er brugt.
Er du vild med rosaguld smykker? Vores halskæder med bogstaver fås naturligvis også i sølv belagt med rosaguld. Rosaguld er flot at kombinere med både oxiderede sorte smykker samt sølvsmykker. En super fin kombination er et af de mindre bogstavssmykker i rosaguld, lagt ovenpå et at de større bogstavssmykker i sølv eller et større bogstavssmykke i oxideret sølv. Kæden kan matche det ene af bogstavshalskæder i være i enten rosaguld, sort oxideret sølv eller sølv.
Sort er kommet for at blive… Er du til sorte smykker med lidt ekstra kant. Så vælg dit bogstavssmykke i oxideret sølv og sæt det eventuelt sammen med et mindre bogstavssmykke i sølv. Når de oxiderede smykker slides får de en smuk patina med lidt hvide skinnende kanter. Oxiderede smykker kan altid på en ny oxidering og blive helt mørke igen, hvis det er sådan man bedst kan lide dem. Flere symboler i serien fås også i oxideret sølv som vores engel med en skinnende zirkonia og et fint hjerte der giver vores engle en helt speciel betydning af både beskyttelse og kærlighed. Englene er meget brugt sammen med et af de mindre bogstavshalskæder.
Smykker med Stjernetegn Vores medium ID tags kan stemples med zodiac stjernetegn, ligesom vi kan stemple med tal og bogstaver. Er du vild med stjernetegn og ønsker et lidt større halssmykke med stjernetegn har vi en helt nye serie. Stjernetegnene er håndfattet med de smukkeste zirkonia. Se mere her: STJERNETEGN
Mix og Match dit helt personlige smykkesæt med både ring og halskæde Serien er samleringe består af 25 ringe som du kan sammensætte på kryds og tværs. Ringene består af meget enkle ringe i sølv, oxideret sølv, guldbelagt sølv og sølv belagt med rosaguld. De passer ind i og omkring hinanden og kan kombineres på tusindvis af måder. 1-2 samleringe er populære sammen med bogstavsmykkerne.
Smykker med kant fra Blicher Fuglsang Smykker i sølv og forgyldt sølv fra Blicher Fuglsang har alle lidt ekstra kant. Halskæderne er udviklet over de sidste 15 år og hvert af smykkerne har et lille stykke af vores helt unikke DNA. Derfor passer smykkerne også fint sammen uden at være købt som sæt. Og dermed er det også nemt at bruge smykkerne til at sætte streg under netop din unikke personlighed.

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login