Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Blicher Fuglsang A/S
CVR. nr. 31275237
Nordskovvej 2
4300 Holbæk
Email: sales@blicherfuglsang.dk
Telefon 7020 8122
Etableringsår 2008

Bestilling og betaling
Når der er afgivet en ordre, modtager du automatisk en ordrebekræftelse, tjek venligst at den er i overensstemmelse med det, du har bestilt. Tjek både varenummer, antal og ikke mindst navn og adresse informationer. Når vi overgiver pakken til GLS vil du modtage en e-mail, der bekræfter at din vare er afsendt. Beløbet for din bestilling hæves først, når varerne er afsendt fra vores lager og der tages ingen gebyrer.

I webshoppen og på smykke-aften arrangementer kan du betale med Dankort/Visa, og af internationale betalingskort kan der anvendes VISA Electron, JBC og Mastercard. Der kan naturligvis også betales med Mobile Pay.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Levering
I Blicher Fuglsang bestræber vi os altid på at sende dine smykker samme dag du bestiller, hvis vi modtager ordren inden kl. 12. Alle ordrer pakkes i den rækkefølge, de kommer ind.

Vores leveringstid er 1-3 hverdage. Hvis den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet, vil vi straks og indenfor 24 timer i hverdagene kontakte dig om forventet leveringstid.
Vores smykker sendes med GLS til følgende priser:

GLS Pakkeshop 55,-
Fragtfri ved køb over 400,-

GLS Privatlevering 80,-
Fragtfri ved køb over 1.000,-
Hvis du ikke er hjemme til modtagelse, sendes den til pakkeshop til afhentning den efterfølgende dag

GLS Erhvervslevering 60,-
Fragtfri ved køb over 400,-
Må kun anvendes hvis der sendes til en virksomhed

Afhentning på værkstedet
Fragt: 0,-
Kun efter aftale og vi giver besked når smykkerne er klar til afhentning

Vigtigt!
Som kunde er du selv ansvarlig for korrekt udfyldelse af navn og adresse. Ved mangelfuld udfyldelse af adresse oplysninger kan der gå 2-4 uger inden pakken, igen finder vej retur til vores lager. Straks ved modtagelse på vores lager, afsender vi din ordre igen.

90 dages retur og ombytning
Udover de lovpligtige 14 dages fortrydelsesret (læs afsnittet nedenfor) tilbyder Blicher Fuglsang at du altid kan ombytte eller returnere dit smykke inden for byttefristen, som er 90 dage fra modtagelse af varen.
Hvis du inden for denne periode fortryder dit køb eller ønsker at ombytte til noget andet, skal du sende varerne til os. Alle sager ekspederes indenfor 3 dage, fra modtagelse af dine varer. Det er gratis at ombytte smykker hos os.

Bestil vores returlabel hvis du ønsker hjælp til fragten
Hvis du ønsker at returnere en pakke til os, har du mulighed for at bestille vores fragtlabel. Hvis du ønsker at ombytte smykkerne og bruge det fulde beløb på at bestille nye smykker, er det gratis at bruge vores fragtlabel. Hvis du ønsker at returnere smykker, hjælper vi også gerne. Du betaler 60,- for vores returlabel. Beløbet fratrækkes det beløb du skal have retur.

Bestil vores fragtlabel her: sales@blicherfuglsang.dk med emne ”returfragt”og husk at skriv navn, mobil og ordrenummer. Så modtager du vores fragtlabel på en email indenfor kort tid.

Følg vores retur-guide for en nem og hurtig returnering eller ombytning

1. Ved benyttelse af vores 90 dages retur og ombytning skal varerne returneres i ubrugt stand og sendes forsvarligt i smykkeæske, så de ikke beskadiges i posten.

2. Vedlæg udfyldt returseddel – download returseddel her.

3. Fragtlabel fra Blicher Fuglsang. Bestil vores returlabel hvis du ønsker hjælp med fragten email: sales@blicherfuglsang.dk med emne ”returfragt”og husk at skriv navn, mobil og ordrenummer. Så modtager du vores fragtlabel på en email indenfor kort tid. Vi sender KUN med GLS så husk at indlevere din pakke i en GLS pakkeshop. Vi kan kun holdes ansvarlige for pakker der er indleveret til en GLS pakkeshop og scannet af butikken.

4. Hvis du selv vælger en fragtløsning. Send pakken direkte til firmaet.
Blicher Fuglsang
Nordskovvej 2
4300 Holbæk

Husk at du skal sende varerne direkte til vores adresse. Varer der sendes til en pakkeshop afhentes ikke, men går retur til afsender.

5. Hvis du ønsker at returnere smykkerne, vil beløbet blive overført til det kort, der er brugt ved købet.

6. Hvis du vælger at returnere dit køb og har brugt en gavekode på din bestilling, skal gaven ligeledes returneres. Ellers fratrækkes værdien af gave dit returbeløb. Gaven er kun i forbindelse med et køb.

Vigtigt! Ved benyttelse af 90 dages retur og ombytning tages varerne kun retur med udfyldt returseddel, i original emballage/smykkeæske og som ikke har været brugt (selv let brug giver små ridser)

Fortrydelsesret
Som forbruger har du også altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan benytte samme procedure som for 90 dages retur og ombytning, eller du kan sende en mail til sales@blicherfuglsang.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
BF
Nordskovvej 2
4300 Holbæk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret
For os er det en faglig stolthed at kunne levere smykker af høj kvalitet. Desværre kan det ikke helt undgås, at der i enkelte tilfælde kan forekomme fejl på en vare. Når du handler hos Blicher Fuglsang, tilbyder vi naturligvis 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelovgivning.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationsretten er berettiget, hvis varen har fabrikationsfejl, er defekt eller har mangler på købstidspunktet. Varer, der er beskadiget som følge af fejlagtig brug eller naturlig slitage, er ikke reklamationsberettigede. Der skelnes derfor mellem hhv. fabrikantionsfejl, naturlig slitage og forkert brug.

Fabrikationsfejl – reklamationsretten dækker, idet fejlen er sket i forbindelse med produktionen.

Naturlig slitage – dækkes ikke af reklamationsretten, da smykket har været brugt over længere tid, hvorfor det må forventes at smykket slides. Dette gælder også ved slitage på guldbelægninger eller rhodineringer, som er naturligt ved længere tids brug af smykket. Læs mere om smykkepleje her.

Forkert brug – dækkes ikke af reklamationsretten. Dette gælder smykker som har været udsat for selvforskyldte skader, forkert brug eller lignende. Som kunde har man selv ansvar for at anvende smykket med forsigtighed.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi opfordrer til, at smykkerne kontrolleres ved modtagelsen, så eventuelle fejl eller mangler hurtigt kan blive opdaget.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Nordskovvej 2
4300 Holbæk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte sales@blicherfuglsang.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik
Du kan læse vores persondatapolitik her

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Blicherfuglsang.dk
Nordskovvej 2
4300 Holbæk
e-mail: sales@blicherfuglsang.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________

Bestilt den: __________________________________

Modtaget den: _______________________________

Ordrenummer: ______________________________

Forbrugerens navn: ____________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _________________________________________________________________

Dato: _________________

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 0801 2024

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login