Returnering og Ombytning

Vi tilbyder 90 dages fuld returret

Hos Blicher Fuglsang kan du altid ombytte eller returnere dit smykke inden for byttefristen, som er 90 dage. Hvis du inden for denne periode fortryder dit køb eller ønsker at ombytte til noget andet, skal du sende varerne til os. Alle sager ekspederes indenfor 3 dage, fra modtagelse af dine varer. Det er gratis at ombytte smykker hos os.

Bestil vores returlabel hvis du ønsker hjælp til fragten
Hvis du ønsker at returnere en pakke til os, har du mulighed for at bestille vores fragtlabel. Hvis du ønsker at ombytte smykkerne og bruge det fulde beløb på at bestille nye smykker, er det gratis at bruge vores fragtlabel. Hvis du ønsker at returnere smykker, hjælper vi også gerne. Du betaler 40,- for vores returlabel. Beløbet fratrækkes det beløb du skal have retur.

Bestil vores fragtlabel her:
sales@blicherfuglsang.dk med emne ”returfragt”og husk at skriv navn, mobil og ordrenummer. Så modtager du vores fragtlabel på en email indenfor kort tid.

Følg vores retur-guide for en nem og hurtig returnering eller ombytning

1.     Varerne returneres i ubrugt stand og sendes forsvarligt i smykkeæske, så de ikke beskadiges i posten.

 

2.     Vedlæg udfyldt returseddel – download returseddel her.

 

3.     Fragtlabel fra Blicher Fuglsang. Bestil vores returlabel hvis du ønsker hjælp med fragten email: sales@blicherfuglsang.dk med emne ”returfragt”og husk at skriv navn, mobil og ordrenummer. Så modtager du vores fragtlabel på en email indenfor kort tid. Vi sender KUN med GLS så husk at indlever din pakke i en GLS pakkeshop. Vi kan kun holdes ansvarlige for pakker der er indleveret til en GLS pakkeshop og scannet af butikken.

 

4.     Hvis du selv vælger en fragtløsning. Send pakken direkte til firmaet.

Blicher Fuglsang
Nordskovvej 2
4300 Holbæk

Husk at du skal sende varerne direkte til vores adresse. Varer der sendes til en pakkeshop afhentes ikke, men går retur til afsender.

5.     Hvis du ønsker at returnere smykkerne, vil beløbet blive overført til det kort, der er brugt ved købet.

 

Alle returpakker behandles indenfor 2-3 hverdage.

 

Vigtigt!
Vi behandler ikke reklamationer eller tager smykker retur, som returneres uden returseddel eller som ikke er sendt forsvarligt i den originale smykkeæske. Vi tager ikke smykker retur eller ombytter smykker som har været brugt – selv let brug giver små ridser.

Gratis returfragt én gang per bestilling. Ved 2. ombytning på én ordre opkræves en fragt på 75,- (fragt x2).
 
Gratis fragtlabel kan ikke anvendes ved reklamation. Kontakt kundeservice 7020 8122 inden returnering og hvis din reklamation er berettiget, afholder vi (en rimelig) fragtomkostning.

Bemærk venligst: Hvis du ikke afhenter din pakke eller nægter modtagelse, kommer pakken retur til os. Ved modtagelse fratrækker vi 70,- i returfragt inden det resterende beløb refunderes til din konto.

Usikker på noget? Vi er (næsten altid) klar til at hjælpe dig!
Vi sidder klar i kundeservice på telefon 7020 8122 hverdage fra 8:30-15:30 fredag til 14:00. Du er også velkommen til at sende en email på
sales@blicherfuglsang.dk de besvares indenfor kort tid. 

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 125,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login