bool(true)

Smykke Æg – Skift sten

Skift sten i din halskæde alt efter hvilket humør du er i.
Smykket kan åbnes og lukkes og stenen nemt udskiftes. Du kan vælge imellem 25 unikke ædelsten.

Smykke Æg

Smykke Æg

Materiale

Farve

Sten og perler

Pris

DKKDKK

Viser 1–30 af 358 resultater

Smykke Æg – Skift sten i dit halssmykke
Vi har udviklet en serie af smykke æg som er er personlige smykker hvor du nemt og enkelt kan skifte sten. Serien består af halskæder i flere designs både enkle og lidt mere sofistikerede og i materialer som sølv, sølv belagt med guld og 14 karat massivt guld.
Halskæderne kan åbnes og lukkes og en smuk ædelsten er centrum i smykket. Ædelstenen kan nemt og enkelt skiftes og således får smykket afhængigt af valg af sten en helt ny betydning, udtryk og personlighed.
Med serien af smykke æg har vi skabt et smykke der på en gang er personligt, som har masser af historie og som man aldrig bliver træt af at elske.
Smykke ægget fra Blicher Fuglsang er et personligt smykke som hele tiden kan tilpasses humør og outfit og et smykke der med tiden bliver ved med at få nyt udtryk.
Jeg har altid fundet de fantasifuldt designede Fabergé smykke æg inspirerende. På specielt et af vores smykke æg har jeg også bevidst valgt lidt ekstravagante sving med finurlige hjerter hvorigennem lyset skinner ind på de smukke ædelsten.  Lidt kejserlig har man jo lov at være!

Interesserer du dig for sten betydninger eller elsker du bare de smukke farver?
Hver af de smukke ædelsten har en unik betydning og mange vælger sten efter hvilken energi de besidder. Andre vælger de farver af sten som passer til deres outfit og supplerer løbende med nye farver efter mode og årstid. Der er pt. 23 ædelsten af vælge imellem. Men vi elsker ædelsten så kan godt love at der løbende kommer flere til. Læs om hver af de smukke stens betydning her KLIK HER.

Vi leger med overflader på både guld og sølv – overfladerne giver personlighed
Vi er kendt for at lege med de forskellige overflader og det ses også på vores smykke æg som findes med både en feminin og blank overflade og en icecrushed og lidt mere rå overflade. Således kan vores kunder vælge netop den halskæde der understreger deres personlighed.

Hvilket materiale og farve er du fan af?
Vi har smykke æg i sølv, smykke æg i forgyldt sølv og smykke æg i 14 karat massivt guld. Er du sølv- eller guldpige? Og hvis du er guld-pige, skal du så have et smykke med en god holdbarhed som du kan bruge on and off som du har lyst og som moden skifter eller vil du have et smykke du kan gå med hver dag hele livet?

Sølv der ikke skal vedligeholdes eller plejes – smykke æg i sølv belagt med fint lag rhodium
På de fleste af vores sølvsmykker har vi valgt en belægning med det smukke rhodium. Rhodium giver vores sølv en fin grå og lidt kold farve og er det materiale man bruger som belægning på hvidguld. Man bruger rhodium for at undgå at smykkerne løber an og bliver grimme. Et smykke hvor rhodiumbelægningen er slidt af kan rhodineres igen hos guldsmeden.

Forgyldte smykke æg – Belagt med 18 karat guld
Vores forgyldte smykker er belagt med 18 karat guld og vi anvender en kvalitetsbelægning. Et halssmykke slides som oftest ikke så meget som fx en ring. Men såfremt smykket bruges hver dag vil man over tid kunne se at belægningen slides.

Oxiderede smykkeæg – Personligt smykke med lidt kant
Vores oxiderede smykkeæg i sølv kan godt virke lidt ”sorte” i starten. Men oxiderede sølv smykker får den smukkeste patina og den fineste hvide kant når de anvendes. Den sort-grå farve giver lidt kant og kan være en smuk kontrast til farverne i stenene. Sølv smykker der er blevet oxideret kan nemt og billigt oxideres igen hvis de bliver for ”hvide”.

Smykke æg i 14 karat guld – et smykke for livet og et fantastisk arvestykke
Serien er meget populær og kunderne elsker deres smykke æg. Derfor har jeg også valgt at lave vores smykke æg i massiv 14 karat guld. Så har man et smykke for livet og det kan IKKE slides op og vil være et smykke der kan gå i arv, hvilket giver den personlige dimension endnu et lag. Men prisen er naturligvis også en helt anden.
Med et smykke æg i 14 karat guld har man et smykke for livet som hver dag kan tage sig ud på en ny og spændende måde og som altid passer til lige den du er.

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login