NULL

Webshop

Webshop

Materiale

Farve

Sten og perler

Pris

DKKDKK

Viser 1–30 af 1036 resultater

PLUS SIZE ELLER BARE VILD MED STORE SMYKKER
Vi gør os umage for at også kvinder med former frit kan vælge ringe fra hele kollektionen og at man som plus pige også kan få en kæde i den rette længde.

Ligesom med tøj skal smykker, for at man bliver rigtig glad for dem, sidde helt perfekt. 

RINGE FRA STØRRELSE 50 TIL 65 

Som én af de få laver vi vores ringe op i størrelse 65. Vi har alle størrelser liggende klar på værkstedet og prisen er den samme uanset størrelse.

Det betyder at piger med lidt former, der ofte kan bruge en lidt større ringstørrelse, frit kan vælge ringe fra vores

kollektion. Det betyder også at de fleste kan bruge vores ringe på både langemand og tommeltot. Flere ringe sammen ser bare fedt ud.

KÆDER I ALLE LÆNGDER

Hos os finder du kædelængder fra 40 cm og op til 80 cm og mange af kæderne kan indstilles, så du har flere længder i én kæde. At kæden kan indstilles i længden, gør det muligt at bruge sammen kæde til forskelligt tøj. 

Med den fleksible længde, vælger du på dagen, om du ønsker smykket oppe i halsen eller lidt længere nede. Og så kan det også være fedt med en kombination af flere kæder i forskellig længde. Hos os finder du kædelængder fra 40 cm og op til 80 cm og mange af kæderne kan indstilles, så du har flere længder i én kæde. At kæden kan indstilles i længden, gør det muligt at bruge sammen kæde til forskelligt tøj. 

Med den fleksible længde, vælger du på dagen, om du ønsker smykket oppe i halsen eller lidt længere nede. Og så kan det også være fedt med en kombination af flere kæder i forskellig længde.

Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få et armbånd i gave på din første ordre

Armbånd værdi 180,-

*Tilbuddet gælder kun én gang, og kun for nye e-mails/kunder

Forhandler login