Smukt halssmykke med guld og brillant

Eksklusivt halskæde med guld og brillant i den for Blicher Fuglsang karakteristiske evighedsspiral. Prøv den også i en lang kæde og få et fashion-udtryk. Halssmykket har en 0,03 W/vs brillant i en 18 karat guldfatning.

Halskæden leveres på en kraftig fox kæde.

Vedhænget er 45 mm højt.


Vælg kædelængde

DKK 2.150,-

DETTE PRODUKT ER DESVÆRE UDGÅET

Produktinformation

Varenr:
2217 00R
Materiale:
Sterling sølv (925), Fatning i 14 karat guld
Overfladetstruktur:
Rustik
Overfladebehandling:
Lys Rhodium
Sten og Perler:
0,03 ct. W/vs brillant
Kæde:
Fox kæde i Sterling sølv, Rhodineret

Produktpleje

For at passe bedst muligt på dine smykker anbefaler vi at du:

  • Tager dine smykker af når du sover.
  • Tager dine smykker af når du bader eller på anden måde er i kontakt med vand.
  • Udgår alle former for slag.
  • Holder dine smykker væk fra kemikalier så som neglelaksfjerner, parfyme, rengøringsmidler m.m.
  • Opbevarer dine smykker i smykkeæsker således at smykkerne holdes adskilt og ikke skraber mod hinanden.

Plejefri Smykker

De fleste smykker fra Blicher Fuglsang har en overfladebehandling der gør at de er ”plejefri”. Når et smykke er rhodineret betyder det at smykket uden på en massiv kerne af sterling sølv har fået et lag rhodium. Det giver smykket en fin hvid eller sort glød og gør at smykket ikke, som sølvsmykker normalt, løber an og bliver mørkt.

Overflader slides over tid

Rhodium og andre overfladebehandlinger slides med tiden af. Smykker kan rhodineres igen, ligesom forgyldte smykker igen kan få en ny forgyldning. Det er meget forskelligt fra person til person hvor hurtigt en overflade slides.

Sølvsmykker løber an

Det kan ske af selv rhodinerede smykker løber lidt an. I så fald dyppes i sølvrens. Dine forgyldte smykker løber over tid an. Dvs at der trænger kobber fra ud igennem forgyldningen og gør smykket lidt rødligt. Rens/dyp i sølvrens. Så er dit smykke igen fint.

Vask dine smykker – så ”shiner” de igen

Dine smykker samler snavs fra cremer osv. De fleste smykker, dog kun uden perler og andet ”limet”, kan forsigtigt renses med en lille børste og lidt sæbe. Så skinner sølv og specielt sten fint igen.

Perlesmykker skal behandles varsomt

Pleje af smykker med perler. Det er ofte sagt, at perler bliver smukkere af at blive brugt. Det er også rigtigt, at varme og fedt fra huden kan give liv til perlerne. Hvis perler ikke bliver brugt bliver de matte og kedelige - de "dør". Perler mister farve hvis de påvirkes af lys. Perler er ofte limet og hverken perlen eller limen tåler fugt/vand. Vær derfor forsigtig med dine perlesmykker – de skal behandles varsomt.

Vedligehold af kæder

Dit smykke er for livet – dine kæder bør løbende udskiftes. Kæder slides og skal løbende checkes og udskiftes. Læder- og bomuldskæder er limede og tåler ikke parfume, fugt og vand. Læder- og bomuldskæder bliver med tiden slidt og får en kedelig overflade. Ankerkæder slides i leddene og leddene vil over tid slides over.

Kundeservice venter på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til pleje af dine smykker, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på 7020 8122 mandag til torsdag fra 8:30-15:30, fredag fra 8:30-14:00. Du er også velkommen til at sende en mail på sales@blicherfuglsang.dk så får du hurtigt svar retur.

Levering og betaling

Alle ordrer leveres indenfor 2-4 hverdage. Du modtager en mail fra os, når dine varer er afsendt.

Skulle vi mod forventning ikke kunne levere din bestilling som lovet, kontakter vi dig naturligvis.

På www.blicherfuglsang.dk tilbyder vi betaling med følgende betalingskort: Dankort/Visa, VISA Electron og Mastercard. Du kan også vælge at betale med Mobile Pay.

Betaling for ordren trækkes når varerne afsendes fra lageret.

Designere

 

Blicher Fuglsang er en dansk smykkebrand, der blev etableret i 2002. Designernes ambition har fra starten været, at skabe smykker der forener det kunstneriske formsprog med det mere klassiske guldsmedefag.

Vores smykker er solgt igennem guldsmede de sidste 14 år. Det bliver de stadig – og det er en god garanti for kvaliteten på smykkerne. Smykkerne udvikles på værkstedet på Fyn, af vores to designere Gitte Fuglsang og Tom Blicher.

Tom er af en "guldsmedefamilie" og både Tom og Gitte er kunstnere med et stort kreativt, skabende og kaotisk sind – hvilket der kommer de mest fantastiske former ud af og så er de i øvrigt gift. Begge inspireres af naturen og oftest hentes inspiration ude i den store verden hvor specielt Spanien har en stor plads i deres hjerter.

Modtag nyheder, tips og trends før alle andre 

Følg os:            


Kundeservice 7020 8122- telefontid man-tors kl. 8.30-15.30 og fre kl. 8.30-14.00
Blicher Fuglsang A/S | Nordskovvej 2 | 4300 Holbæk | Telefon +45 7020 8122 | info@blicherfuglsang.dk | CVR nr.: DK31275237